حجت الاسلام سجاد کریمان مجد، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: متاسفانه پس از گذشت سی و پنج سال از عمر انقلاب اسلامی هنوز نتوانسته ایم به یک سینمای فاخر و انقلابی دست پیدا کنیم.
وی افزود: البته این عدم توفیق دلایل مختلفی دارد که نیازمند بحث و بررسی و کارشناسی عمیق و دقیق صاحب نظران است.
این منتقد و صاحب نظر در امور هنر و سینما خاطرنشان کرد: باید توقع خودرا نسبت به این سینما، واقع بین تر کنیم و انتظار نداشته باشیم آموزه های اصیل اسلامی در چارچوب سینمایِ زاییده اندیشه سکولار به معنای واقعی آن، ظهور و بروز داشته باشد.
وی یادآور شد: چنین سینمایی تنها تا حدودی می تواند برخی مفاهیم و مباحث اخلاقی را مطرح کند و اساساً در تراز انقلاب اسلامی نیست.
حجت الاسلام کریمان مجد، بیان داشت: البته ما از همین ظرفیت کنونی سینمای ایران نتوانسته ایم به درستی در راستای ترویج اندیشه های دینی و اسلامی بهره گیری کنیم.
وی در ادامه تاکید کرد: ، یکی از دلایل اصلی عدم توفیق در ارایه و تقویت سینمای فاخر در تراز انقلاب اسلامی، عدم تربیت نیروی انسانی در عرصه هنر و به ویژه در بحث سینماست.
این مستند ساز حوزوی و منتقد فیلم بیان داشت: همچنین در این رابطه باید به این نکته اشاره کرد که جدا بودن هنرمندان و صاحب نظران سینمایی از مفاهیم اسلامی و مبانی انقلابی از جمله آفات و مشکلاتی است که منجر به این شده که سینمای ما در وضع کنونی تا حدود زیادی با مبانی دینی وانقلابی بیگانه است.
نظر شما